Training‎ > ‎

Lucrator prin arta combinata

Tipuri de cursuri:

-curs de initiere (vezi oferta de curs)

-curs de perfectionare (vezi oferta de curs)


STIMULARE SI DEZVOLTARE PRIN ARTE COMBINATE (arta, muzica, teatru, miscare, joaca, etc.) pentru persoane cu dizabilitati (adresat personalului implicat in activitati directe cu persoanele cu dizabilitati)


Poze curs: Lucrator prin arta combinata


Echipa Impart si-a construit profesionalismul de-a lungul a 15 ani de lucru cu toate categoriile de persoane cu nevoi speciale din centre. Membrii ei au invatat aplicat folosirea Tehnicilor de lucru prin Arte de la specialisti Britanici recunoscuti international (www.actionspacemobile.orgwww.muzika.org.ukwww.suejennings.com,www.musicastherapy.org). Datorita traditiei scolii in domeniu, metodele asimilate sunt omologate si folosite la nivel European, in vederea stimularii si dezvoltarii persoanelor cu nevoi speciale.

Echipa Impart este autoarea singurului ghid de Tehnici de lucru prin Arte combinate din tara, editat cu consilierea specialistilor din domeniu din Marea Britanie.

Artele fac parte dintre putinele mijloace prin care putem relationa cu persoanele cu dizabilitati, avand efecte pozitive.

Cursul de initiere in Tehnici de lucru prin arta derulat de Impart este descris de cei care il cunosc  in 3 cuvinte :inovatie, culoare, rezultat.

In urma Cursului de initiere sute de persoane care lucreaza direct cu beneficiarii au primit solutii la probleme care pareau fara raspuns : cum sa relationeze cu o persoana agresiva, cum sa comunice cu o persoana cu dizabilitati severe sau sa ii dezvolte potentialul.

Metodele predate stau acum la baza activitatilor de stimulare a multor persoane cu dizabilitati din tara. Eficienta lor se vede in primul rand in ameliorarea starii acestora.

Cursurile sunt o oportunitate de perfectionare profesionala a personalului conex, care vede in acest domeniu o optiune de viitor. Informatiile inovatoare sunt utile si celor care doresc sa aprofundez activitatile prin Arte

Comments