Fa o nominalizare!

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar este cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale a persoanelor, institutiilor si companiilor din judetul Bacau.

Pentru a asigura o reflectare cat mai buna si obiectiva a initiativelor de acest gen din 2017, va invitam sa faceti
nominalizari la cele trei categorii de premii ale Galei.
Pot avea statutul de nominalizat societati comerciale, institutii publice sau organizatii non-profit, inregistrate sau
avand minim un punct de lucru in judetul Bacau si
persoane fizice din judetul Bacau, care au intreprins in anul precedent actiuni si proiecte concrete, bine definite, ce au vizat dezvoltarea comunitatii locale, rezolvarea unor probleme de interes general, ajutorarea semenilor aflati in nevoie si sprijinirea categoriilor defavorizate.

Domeniile vizate sunt: social, medical, educational, persoane cu dizabilitati, protectia mediului, cultural-artistic, situatii de urgenta

Sunt acceptate deasemenea si autonominalizarile in cazul in care in care dumneavoastra sau institutia pe care o reprezentati a desfasurat sau sustinut un astfel de proiect.

Nominalizarile se vor putea face exclusiv on-line completand unul dintre formularele de mai jos. In acest scop va rugam sa cititi cu atentie  regulamentul Galei si indicatiile de completare a formularelor. Prin inscrierea unei nominalizari va dati implicit acordul de a respecta conditiile si regulamentul de desfasurare a competitiei.

Perioada de trimitere a nominalizarilor pentru editia din acest an este cuprinsa intre 16 aprilie si 4 mai (ora 16:00). Dupa aceasta data nominalizarile vor fi analizate de juriul competitiei care va stabili lista primilor trei clasati la fiecare categorie. Acestia vor avea statutul de invitati de onoare in cadrul Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, editia a XVII-a din data de 17 mai 2018. In cadrul evenimentului vor fi anuntati castigatorii acestei editii.

 
 

Comments