nr. Firma/ Compania nominalizata: Denumirea proiectului: Descrierea proiectului:
1 Electric Plus SRL Bacau Reabilitare sectie Chirurgie Pediatrica La sectia de Chirurgie Pediatrica din cadrul Spitalului Judetean Bacau s-au facut lucrari de reabilitare a sectiei, s-au refacut camere, s-a inaugurat o camera de joaca pentru copii. Electric Plus a facut, inca de la inceput, parte din acest proiect, sprijinind lucrarile facute, astfel incat sectia de la Bacau este la nivel european.
2 S.C. ECO-SCOR SRL Integrarea socio-profesionala a tinerilor peste 18 ani care parasesc sistemul de protectie Obiectivul general al proiectului a constat in insertia profesionala in cadrul S.C. ECO – SCOR SRL BACAU a 5 tineri proveniti din sistemul de protectie speciala, absolventi  de diverse forme de pregatire profesionala.  Astfel, SC ECO-SCOR SRL, întelegand si acceptand nevoile acestor tineri ,  a angajat cu contract de muncă 5 tineri, beneficiari ai sistemului de protectie specială sustinand in acest mod demersurile si activitatile  DGASPC Bacau pe acest domeniu de activitate.  Integrarea tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul de protecție este un proces complex, dificil si provocator atat pentru DGASPC si tanar cat mai ales pentru potentialul angajator.  SC ECO-SCOR SRL a asigurat tinerilor un mediu de lucru securizant și remunerat corespunzator, construind astfel premisele pentru viata independenta.
Principalele activitati desfasurate: identificarea oportunitatilor insertive profesionale, respectiv a angajatorilor „de insertie”; prezentarea tanarului potentialului angajator „de insertie” in scopul selectiei acestuia pentru sustinerea interviului in vederea insertiei profesionale; consilierea angajatorului „de insertie” cu privire la aspectele referitoare la aceasta categorie de tineri, precum si cu privire la facilitatile oferite de catre statul roman la angajarea tinerilor proveniti din sistemul de ocrotire speciala; angajarea tanarului conform prevederilor legale in domeniul muncii; monitorizarea si postmonitorizarea socio-profesionala a tinerilor  angajati.
3 Electric Plus Sponsorizare proiect reabilitare sectia de chirurgie pedriatica de la spitalul judetean Bacau Electric Plus a fost unul dintre sponsorii proiectului de reabilitare a sectiei de chirurgie pediatrica din cadrul spitalului judetean Bacau.
4 PAMBAC S.A CUM SE FACE? Proiectul “Cum se face?’’ propus si realizat de Asociatia "Da mai Departe"Bacau s-a adresat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani, care doresc sa cunoasca in mod concret si sa invete cat mai multe lucruri despre diferite procese de fabricatie.
Obiective:
1. realizarea unor vizite educative la Fabrica de paine Pambac.
 2. cunoasterea orasului Bacau si din punct de vedere al potentialului economic.
3. sprijinirea Hobby Club pentru realizarea unei ore de Fun Science pentru 15 copii din orasul Bacau
5 Comfert Burse de liceu pentru tinerii defavorizati Pentru tinerii din zonele rurale sarace ale judetului Bacau accesul la cursurile liceale poate fi extreme de dificil de multe ori. Statisticile arata ca aproximativ 50% dintre tinerii saraci din mediul rural ajung sa renunte la a urma un liceu din cauza situatiei financiare precare. Sprijinul financiar reprezinta pentru ei singura posibilitate de a-si urma visul de a avea o viata mai buna decat a parintilor lor si de a avea o cariera. Pentru 9 tineri din zona de est a judetului Bacau, elevi la licee din Bacau, firma Comfert a intins o mana de ajutor, oferindu-le burse lunare pentru liceu. Tinerii au primit burse lunare in valoare de 200 de lei pentru acoperirea cheltuielilor cu cazarea si masa sau pentru transport. Aceste burse au reprezentat intre 80% si 100% din necesarul fiecarui bursier in parte.
Pe langa sprijinul financiar, acesti tineri au fost consiliati si asistati complex in vederea unei bune integrari sociale si imbunatatirea performantelor scolare. Lunar au avut loc intalniri si discutii de grup in care asistentul social si psihologul FSC le-au oferit acestor tineri sfaturi, consiliere specializata si au abordat principalele probleme cu care acestia se confrunta in viata de licean.
6 Popas Trebes toate actiunile filantropice la care a subscris Este una dintre putinele firme de categorie medie care a gasit resurse financiare pentru a face donatii, sponsorizari ori diverse acte de caritate
7 Comfert Bacau actiuni filantropice si de sponsorizare In 2012, a asigurat finantarea achizitionarii de medicamente pentru tratamentele paliative in cazul bolnavilor incurabili de la Hospice Casa Albert Luncani