Nominalizari - Categoria Firme si Companii

1.
Numele nominalizarii: Coly Shoes Bacau
Proiectul: Fericirea dintr-un papucel
Descrierea proiectului: Proiectul "Fericirea dintr-un papucel" a constat in organizarea unei campanii umanitare, sub directa coordonare a companiei Coly Shoes Bacau, prin care s-a dorit sa le daruim din magia Craciunului, acestor copii carora viata nu le-a oferit nici macar sanatate si lipsurile lor materiale sunt peste masura intelegerii noastre. In cadrul acestei campanii, Coly Shoes s-a implicat atat prin oferirea de incaltaminte pentru beneficarii proiectului, cat si in organizarea campaniei mediatice prin care s-a dorit ca beneficiarii sa primeasca cadourile dorite. Astfel, copiii si-au scris dorintele intr-o scrisoare, ce a fost mediatizata pe reteaua de socializare Facebook, iar comunitatea on - line s-a implicat in indeplinirea dorintelor din fiecare scrisoare. Asadar, fiecare dintre copii a primit ceea ce si-a dorit. 

2.
Numele nominalizarii: SIMBA INVEST
Proiectul: Zambet pentru copii
Descrierea proiectului: Proiectul se incadreaza la categoria "social" si este un concert caritabil, cu scopul strangerii de fonduri pentru modernizarea si utilarea unui centru de zi pentru copiii cu dizabilitati.
Organizatorul obtine toate autorizatiile necesare desfasurarii acestui eveniment la care au participat aprox. 1800 de persoane (copii, familii ai copiilor beneficiari, diversi invitati, artisti, etc). Pe scena Teatrului de vara au urcat Filarmonica "Mihail Jora" din Bacau sub bagheta dirijorului Robert Gutter (USA), corul si clasele de balet ale Colegiului de Arta "George Apostu", soprana Gabriela Istoc si trupa Feelings. 


3.
Numele nominalizarii: Holzindustrie Schweighofer Baco SRL
Proiectul: Susținerea învățămânului profesional
Descrierea proiectului: Proiectul este o inițiativă educativă ce vizează revigorarea învățământului profesional în județul Bacău. Activitățile principale includ: Înființarea unei clase cu 28 de elevi, împărțiți pe 2 specializări. Renovarea, modernizarea și dotarea laboratorului electric și a internatului. Adaptarea și actualizarea conținutului curricular și familiarizarea cu procesele de producție în unități industriale moderne pentru a facilita integrarea în câmpul muncii. Practică de specialitate asigurată în unitățile de producție Holzindustrie Schweighofer din România (pondere în creștere, de la 25 la 75 %). Burse de studiu pentru elevi, care suplimentează Bursa profesională (de 200 de lei/lunar) oferită de Statul Român. Cuantum: 400 de lei/lună, pentru elevii cu medii între 6 și 7,50 și 700 de lei/lună, pentru elevii cu medii peste 7,50. La finalizarea studiilor, absolvenții vor primi oferte de angajare din partea Holzindustrie Schweighofer, fără a avea vreo obligație în acest sens.


4.
Numele nominalizarii: Fiald Imobiliare
Proiectul: Proiecte pentru comunitate
Descrierea proiectului: Compania Fiald este o companie locala care a crescut frumos in Bacau, remarcandu-se prin proiecte imobiliare majore si de calitate. Pe langa aceasta compania s-a remarcat de-a lungul timpului si prin deschiderea constanta fata de solicitarile venite din partea societatii civile locale, fiind una dintre firmele bacauane care foloseste cu eficienta si in totalitate fondurile destinate sponsorizarilor. Fie ca s-au implicat in evenimente caritabile, fie sustinand lunar activitatile unui centru pentru copii, sau sustinand evenimente culturale din Bacau, Fiald este un exemplu real de disponibilitate si implicare in problemele comunitatii. Toate acestea imbinate cu un spirit de afaceri care include printre valori onestitatea, profesionalismul si respectul fata de clienti, angajati si mediu.

5.
Numele nominalizarii: Selgros 
Proiectul: Masa Bucuriei
Descrierea proiectului: Biserica Ortodoxa Romana prin Asociatia Ovidenia, preia de la Selgros Bacau, de doua ori pe saptamana, produse alimentare cu termen scurt de valabilitate. Aceste produse sunt folosite in bucataria asociatiei pentru a pregati masa beneficiarilor.
Comments