Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

YouTube Video

 

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

Editii anterioare           
►Galerie foto                

Este cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale care a devenit deja o traditie in comunitatea de afaceri, beneficiind de prezenta unor companii multinationale de prestigiu, firme locale de succes, personalitati ale vietii publice bacauane.

In acelasi timp, Gala Premiilor Comunitatii reprezinta cea mai importanta actiune de strangere de fonduri pentru sustinerea programelor sociale, medicale si educationale ale FSC adresate unui numar de peste 6000 de beneficiari din judetul Bacau.

De 16 ani, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane evidentiaza si recunoaste public, prin oferirea unor distinctii, eforturile facute de persoane, firme, ONG-uri si institutii publice pentru dezvoltarea comunitatii locale si pentru implicare sociala.

Anual peste 250 de participanti se reunesc pentru a-si oferi sustinerea semenilor defavorizati, dar si pentru a recunoaste si celebra meritele celor mai buni dintre ei in anul precedent.

 Importanța Galei a depășit demult granițele orașului Bacau. La eveniment participa companii locale de renume cum ar fi DEDEMAN, AGRICOLA, BARRIER, SIR SAFETY, dar si companii multinationale precum KAUFLAND, BRD, CORA, REHAU. Si pentru firmele mai mici Gala reprezinta un excelent prilej de implicare sociala si promovare la cel mai inalt nivel, anual peste 40 de firme participand la eveniment cu diferite pachete de sponsorizare.

Editia a XVII-a a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, va avea loc in data de 17 mai 2018 la Pavilionul de evenimente Levisticum si se desfasoara dupa urmatorul progam:

 • 18:00 - 19:00 : Cocktailul de receptie.
 • 19:00 - 22:00 : Cina festiva, decernarea Premiilor Comunitatii, divertisment, reprezentatii artistice, licitatii, tombole si multe surprize.
     
          Trei motive pentru a participa la aceasta Gala:

Pentru companii si oamenii de afaceri, evenimentul reprezinta o extraordinara ocazie pentru a:

 • petrece o seara deosebita, contribuind in acelasi timp la ajutorarea batranilor din zone rurale extrem de sarace:
 • invita partenerii de afaceri sau angajatii la un eveniment de clasa.
 • de a se promova in cadrul unui eveniment de top si a cultiva relatiile cu ceilalti reprezentanti ai mediului de afaceri si oaspeti de onoare

  .
                                                                                                                                                                           

Evenimentul avand drept scop colectarea de fonduri pentru programele sociale ale FSC, participarea oamenilor de afaceri si a companiilor se face pe baza de sponsorizare. *

Pachete de sponsorizare:

 SPONSOR DE DIAMANT, cu o contributie de minim 3000 de euro, pentru care veti beneficia de:

 • 10 locuri pentru dumnevoastra si invitatii dumneavoastra.
 • Banner sau roll-up (in functie de posibilitatile de expunere) in sala de desfasurare a evenimentului.
 • Sigla si numele companiei prezente pe afisul serii si pe coperta brosurii evenimentului cu specificatie: sponsor de diamant.
 • Doua pagini de publicitate (non-comerciala, in conformitate cu legea sponsorizarii) in brosura evenimentului cu specificatia: sponsor de diamant.
 • Promovarea calitatii de sponsor de diamant in cadrul evenimentului (discurs prezentator, ecrane de proiectie etc.).
 • Promovarea calitatii de sponsor si a nivelului de sponsorizare pe un panou electric publicitar de maxima vizibilitate din Bacau, in zilele premergatoare evenimentului.
 • Promovarea calitatii de sponsor si a nivelului de sponsorizare intr-un insert special in publicatiile partenerilor media de dupa eveniment.

 SPONSOR DE AUR, cu o contributie de minim 1500 euro, pentru care veti beneficia de:

 • 8 locuri pentru dumnevoastra si invitatii dumneavoastra.
 • Sigla si numele companiei prezente pe afisul serii si pe coperta brosurii evenimentului cu specificatie: sponsor de aur.
 • O pagina de publicitate (non-comerciala, in conformitate cu legea sponsorizarii) in brosura evenimentului cu specificatia: sponsor de aur.
 • Promovarea calitatii de sponsor de aur in cadrul evenimentului (discurs prezentator, ecrane de proiectie etc.).
 • Promovarea calitatii de sponsor si a nivelului de sponsorizare pe un panou electric publicitar de maxima vizibilitate din Bacau, in zilele premergatoare evenimentului.
 • Promovarea calitatii de sponsor si a nivelului de sponsorizare intr-un insert special in publicatiile partenerilor media de dupa eveniment.

SPONSOR DE ARGINT, cu o contributie de minim 1000 euro, pentru care veti beneficia de:

 • 6 locuri pentru dumnevoastra si invitatii dumneavoastra.
 • Sigla si numele companiei prezente pe afisul serii si pe coperta brosurii evenimentului cu specificatie: sponsor de argint.
 • O pagina de publicitate (non-comerciala, in conformitate cu legea sponsorizarii) in brosura evenimentului cu specificatia: sponsor de argint.
 • Promovarea calitatii de sponsor de argint in cadrul evenimentului (discurs prezentator, ecrane de proiectie etc.).
 • Promovarea calitatii de sponsor si a nivelului de sponsorizare pe un panou electric publicitare de maxima vizibilitate din Bacau, in zilele premergatoare evenimentului.
 • Promovarea calitatii de sponsor si a nivelului de sponsorizare intr-un insert special in publicatiile partenerilor media de dupa eveniment.

SPONSOR, cu o contributie de minim 250 euro, pentru care veti beneficia de:

 • 2 locuri la eveniment.
 • Un sfert de pagina de publicitate (non-comerciala, in conformitate cu legea sponsorizarii) in brosura evenimentului.
 • Posibilitatea expunerii unor materiale publicitare de mici dimensiuni (flyere, carti de vizita), in zona de cocktail.
 • Promovarea calitatii de sponsor in cadrul evenimentului.

 *Sponsorizarea se va efectua prin incheierea unui contract pe baza caruia cheltuiala se va scadea din impozitul pe profit, in conformitate cu art. 21 din Codul Fiscal si art. 1 din legea 32/1994 (cu modificarile ulterioare). Pentru mai multe detalii privind legea sponsorizarii click aici.

                                                                                                                                                          


Această ediție este dedicată Anului Centenarului, an în care ne dorim să putem reda oricărui român, indiferent dacă s-a născut într-un sat izolat, sau își trăiește bătrânețea în singurătate, dreptul de a visa, de a zâmbi, de a-și construi un viitor decent în propria țară, sau de a-și trăi cu demnitate ultimii ani din viață.

În cadrul evenimentului vă invităm ”să dăm mână cu mână”  pentru a construi, prin educație, un viitor mai bun pentru copiii săraci și pentru a readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de timp si muncă ale bunicilor uitați.

Incasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 450 de copii și peste 600 de bătrâni din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău. 

Pentru detalii si confirmari de participare: tel: 0728 028 082; e-mail: departamentpr@fsc.ro, Ionut Chirita, coordonator eveniment.

Vă așteptăm!
Comments