Nominalizeaza o persoana fizica

Premiul Comunitatii Bacauane pentru o persoana fizica se acorda pentru activitati deosebite in folosul semenilor, implicarea neconditionata in actiuni caritabile, gesturi deosebite de omenie si respect pentru cei aflati in nevoie, actiuni de voluntariat in slujba comunitatii.

Criterii de jurizare:

In cadrul nominalizarilor la aceasta categorie, intelegem activitatea celui nominalizat ca donator individual, ca voluntar sau initiator al unor activitati cu impact pozitiv asupra comunitatii bacauane.

ü  Suportul acordat de acesta este sistematic şi pe termen lung.

ü  Implicarea acestuia s-a facut atat sub forma unor donatii materiale (bani sau bunuri) cat si prin alocarea de timp si expertiza calificata in mod voluntar.

ü  Schimbarea este profunda la nivelul problemei rezolvate (abordarea este pe termen lung, se axeaza pe rezolvarea cauzei si nu a efectelor, schimbarea adusa este vizibila si masurabila etc).

ü  Gradul de originalitate (abordarea problematicii proiectului este diferita de alte proiecte similare, masura in care activitatile mentionate aduc solutii si standarde noi in domeniul de desfasurare, implementarea unor modele de buna practica etc).

ü  Implicarea (donatii, sponsorizari, voluntariat etc.) a fost facuta respectand normele legale in vigoare şi principiile etice, fara a implica nici un beneficiu financiar direct pentru persoana in cauza.

FORMULAR APLICATIE GALA PREMIILOR COMUNITATII BACAUANE- CATEGORIA PERSOANA FIZICA


Comments