News‎ > ‎

Gala Voluntarului Bacauan ajunge la cea de a VII-a editie

postat 21 nov. 2013, 02:25 de Ionut Chirita   [ actualizat la 21 nov. 2013, 02:27 ]
Pe 6 decembrie Fundatia de Sprijin Comunitar va organiza cea de a VII-a editie a Galei Judetene a Voluntarului Bacauan, eveniment ce aduce recunoastere voluntarilor si proiectelor de voluntariat din judetul Bacau din anul 2013. Gala se va desfasura, ca in fiecare an, la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 17:00, marcand totodata Ziua Internationala a Voluntariatului  (5 Decembrie). Sponsorul oficial al evenimentului este si in acest an Fundatia Vodafone Romania.

Ca noutate a editiei a VII-a va fi sporirea numarului premiilor acordate in cadrul evenimentului prin includerea a doua noi categorii: Proiecte de voluntariat initiate si implementate de licee si colegii, respectiv Proiecte de voluntariat initiate si implementate de companii. Acestea se vor adauga celor doua mari premii traditionale ale Galei: Voluntarul anului 2013 in judetul Bacau si Proiectul de voluntariat al anului 2013 in judetul Bacau.

Pentru a spori atractivitatea evenimentului si pentru tinerii care nu sunt implicati inca in activitati de voluntariat vom organiza si in acest an in cadrul Galei Voluntarului un concurs pentru tinerii talentati din Bacau denumit sugestiv “Liceenii au talent”. In cadrul acestui concurs cei mai talentati tineri din liceele locale vor fi invitati sa prezinte momente artistice care vor fi jurizate in timpul evenimentului iar la final vor fi premiate cele mai bune trei prestatii.  

Inscrierea in competitia pentru cele patru mari premii se va face prin completarea unui formular de nominalizare si trimiterea lui catre secretariatul evenimentului la adresa voluntariat@fsc.ro, pana la data de 29 Noiembrie.  In calitate de organizator al Galei Voluntarului Bacauan FSC va asigura secretariatul competitiei motiv pentru care nu va participa cu aplicatii la nici una dintre categorii. Aplicatiile vor fi analizate de un juriu independent format, ca si in anii anteriorii, de reprezentanti ai partenerilor institutionali si ai sponsorului evenimentului.

Tinerii talentati care vor sa se remarce sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul www.voluntarifsc.ro pana pe data de 29 noiembrie. In data de 3 decembrie va avea loc etapa de preselectie urmand ca cele mai bune 10 prestatii sa participe la finala din cadrul Galei Voluntarului. Castigatorii concursului vor fi recompensati cu premii motivante.

Invitam asadar cat mai multi tineri talentati sa se alature voluntarilor din Bacau in cadrul unei autentice sarbatori a tineretii si spiritului civic!

Comments