News‎ > ‎

Cea de-a XII editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane

postat 20 mai 2013, 08:17 de Ionut Chirita   [ actualizat la 23 mai 2013, 00:01 ]
Multumim tuturor sponsorilor, sustinatorilor si reprezentantilor mass-media prezenti la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, si in mod special partenerilor media pentru efortul de sustinere mediatica si promovare a evenimentului.

Evenimentul din data de 16 Mai a fost un nou succes al comunitatii locale, demonstrand inca o data ca Bacaul este un oras modern in care spiritul comunitar e in continua dezvoltare iar responsabilitatea sociala isi face tot mai mult loc in filosofia de afaceri a firmelor locale.

Rezultatele financiare ale Galei sunt sugestive in acest sens, Gala Bacauana concurand evenimente similare organizate in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei.

Iata cele mai importante cifre:

Evenimentul a fost sustinut de 33 de sponsori (dintre care 12 sponsori majori) si 10 parteneri media. Total incasari din sponsorizari si donatii – aproximativ 42.600 euro, dintre care, 30.800 din partea sponsorilor evenimentului, 8.325 euro din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale (burse elevi rural, sustinerea activitatilor Cluburilor cu Lipici, medicamente si pampers batrani, constructie casa in cadrul Satului Seniorilor), 1.000 euro din vanzarea biletelor de tombola, 2.476 din licitatia cu strigare;

            Marii premianti ai serii, laureatii Premiilor Comunitatii Bacauane pentru actiunile in sprijinul comunitatii locale din anul 2012:

-Companii: COMFERT, pentru oferirea de burse de liceu pentru tinerii defavorizați 

-Institutii si ONG-uri: CONSILIUL JUDEȚEAN BACĂU, pentru programul Ghiozdanul Școlarului;

-Persoane fizice: Sora MONICA ANTE, pentru dezvoltarea programului de servicii rezidențiale pentru copii defavorizați în cadrul Casei Sfânta Maria din Barați;

-Premiul de Excelenta: Ioana MARE, elevă, voluntar de excepție în cadrul Habitat for Humanity Comănești.

           

La licitatia serii care a fost unul dintre cele mai incitante si gustate momente, desfasurata in mai multe reprize, au fost licitate patru tablouri realizate de beneficiarii FSC, un colier din fimo lucrat deasemenea in cadrul atelierului Activ Mozaic si tabloul SARBATOARE donat organizatiei de catre pictorul naiv bacauan Ioan Maric:

Primul tablou a fost adjudecat de compania Agricola cu suma de 950 lei, al doilea de catre Dedeman cu suma de 1.200 lei. Celelalte doua tablouri ale voluntarilor FSC au fost adjudecate de Pambac contra sumei de 500 lei fiecare. Colierul din fimo a fost deasemenea aprins disputat intre TQM si Popasul Trebes, fiind adjudecat de cei din urma contra sumei de 2500 de lei.

Cel mai apreciat si disputat a fost, in mod evident, tabloul pictorului bacauan Ioan Maric, prezent deasemenea la eveniment. Licitatia a pornit de la 1500 de lei iar “confruntarea” s-a desfasurat intre Pambac si dealerul Mitsubishi Bacau care a si castigat oferind 5.000 de lei.

            La eveniment au participat 180 de persoane. Momentele artistice ale serii au fost asigurate de copiii beneficiari ai FSC de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici Bacau, voluntarii organizatiei si trupa Flying Seagul din Marea Britanie. Evenimentul a fost prezentat de Nicola care a si incantat audienta in deschidere cu cateva dintre hiturile ei de succes.

 

SPONSORII DE DIAMANT AI EVENIMENTULUI:

Alex Fund, Agricola Bacau, Dedeman, Pambac, Cora Bacau, Barier, Popasul Trebeș

SPONSORII DE ARGINT:

BRD Groupe Societe Generale, ESTRADE, AE Electronics, OTP Bank, E.on Romania

SPONSORI:

Optica Gaus, Galeriile Noblesse, Arena Mall, Banca Cooperatista Economcoop, Rehau, TQM, Omega Bacau

 

Multumim deasemnea pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului prin oferirea de sponsorizari in bunuri si premii la tombola -  firmelor:

Domeniile Tohani,  Cofetaria Desert, Grafit Invest,  Decro, Esthetique Beauty Center, Unity Group, 4 Star Pizza,  UrsusPambac, Dedeman, Hotelul Levisticum, Centrul Auto Skoda Bacau, Floraria Lady Blue

Partenerii media ai  evenimenimentului:

Realitatea TV Bacau;  Desteptarea; Ziarul de Bacau; Impartial de Bacau; Euro TV Bacau

Si blogurile:

Inimabacaului.ro; Aghiuță.com; Responsabilitatesociala.ro; Ştiriong.ro; Galasocietatiicivile.ro
Comments