News‎ > ‎

Satul Seniorilor Milly – un nou proiect de amploare marca FSC Bacau

postat 5 mar. 2013, 02:14 de Ionut Chirita   [ actualizat la 5 mar. 2013, 02:40 ]
Inceputul lunii martie va aduce inaugurarea unui nou proiect de amploare marca FSC. Este vorba de complexul rezidential pentru persoane varstnice Satul Seniorilor Milly. Situat in mijlocul unui peisaj idilic, departe de forfota urbana, la intrarea in Buhusi dinspre Bacau, Satul Seniorilor este un concept cu totul inedit de complex rezidential pentru batranii care au nevoie de un loc linistit in care sa se retraga.

Satul Seniorilor este localizat in incinta unui fost centru pentru copii cu dizabilitati si este format din doua case de tip familial, dispune de o curte foarte mare ce adaposteste gradina de legume, livada si iaz cu peste. Perimetrul complexului este inconjurat de copaci si campie ceea ce face ca acest loc sa fie o autentica oaza de liniste in mijlocul naturii.

Serviciile oferite vor acoperi complet nevoile specifice persoanelor de varsta a treia inclusiv a celor suferind de diverse afectiuni, sau chiar a celor imobilizati la pat. Personalul calificat isi va desfasura activitatea in conformitate cu standardele impuse de experienta de peste 15 ani a FSC in acordarea de servicii de ingrijire, asistenta sociala si recuperare medicala a persoanelor de varsta a III-a.

Complexul va fi dotat si cu cabinet medical complet echipat pentru acordarea asistentei medicale, sala de kinetoterapie si recuperare medicala, iar in viitorul apropiat va fi amenajat si dat in folosinta un iaz cu peste unde varstnicii se vor putea relaxa la pescuit.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii ne pot contacta la tel/fax 0234585658, mobil 0746125224, sau la adresa de e-mail ingrijiri@fsc.ro.

Comments