News‎ > ‎

Satul Seniorilor Milly a implinit un an

postat 30 iun. 2014, 02:10 de Ionut Chirita   [ actualizat la 10 iul. 2014, 04:44 ]
Fundatia de Sprijin Comunitar a sarbatorit vineri, 27 iunie 2014, 1 an de activitate „ Satul Seniorilor – Milly” – din Buhusi. Centrul rezidential pentru varstnici si-a deschis larg portile pentru a primi aproximativ 100 de invitati care au avut ocazia de a vizita casele, dar si facilitatile oferite de acesta (ferma de animale, livada, gradina de legume si iazul cu diverse specii de pesti). Cei mici s-au distrat alaturi de voluntarii F.S.C. si voluntarii Asociatiei „Exista o sansa” prin jocuri, plimbari cu poneiul Bandy si baloane modelate.

            Evenimentul a fost marcat printr-o frumoasa sarbatoare taraneasca, cu momente artistice populare sustinute de Ansamblul Folcloric „Flori de busuioc”, cu gustari traditionale romanesti si prajituri de casa preparate in bucataria Complexului rezidential.

            Ne-am bucurat sa avem alaturi de noi parteneri si colaboratori ca Viceprimarul orasului Buhusi, reprezentanti ai Primariei Blagesti, ai Spitalului Buhusi, ai Directiei Silvice Bacau si reprezentanti ai firmelor Barrier, BRD, Sir Safety, Ro - Lion care timp de un an de zile ne-au ajutat si ne-au sutinut activitatea sub diverse forme, alaturi de alte companii bacauane carora tinem sa le multumim pe aceasta cale inca o data (Dedeman, Agricola, Comfert, Fundatia Vodafone Romania etc).

            Tuturor celor interesati le lansam invitatia de a ne vizita in orice moment si cu orice ocazie.

Comments