News‎ > ‎

Seara de arta la FSC

postat 26 mar. 2014, 04:14 de Ionut Chirita

Miercuri 12 februarie, Fundatia de Sprijin Comunitar a organizat vernisajul expozitiei de

tablouri intitulata „Pictori fara varsta”. Evenimentul a fost gazduit de Galeriile Noblesse. Colectia de tablouri „Pictori fara varsta” cuprinde 58 de creatii ale celor mai talentati varstnici beneficiari ai centrului de zi „Dr. Stefan Ciobanu” din cadrul FSC. Colectia cuprinde creatii din cele mai diverse, in special peisaje, portrete si naturi moarte. Impresioneaza diversitatea stilurilor si cromatica abordata, care denota mult optimism si imaginatie. Evenimentul s-a concretizat intr-o autentica seara de arta, vernisajul fiind acompaniat de un concert de pian sustinut de doua extrem de talentate voluntare FSC, eleve ale colegiului George Apostu, dar si de lansarea unei noi colectii de obiecte decorative si bijuterii hand-made realizate de copii si voluntari in cadrul atelierului Activ Mozaic.

Prin aceasta expozitie, am vrut sa aducem inca o dovada ca oricine poate fi creativ la orice varsta si indiferent de domeniul profesional in care activeaza. Vrem, deasemenea, sa aratam ca persoanele de varsta a III-a din jurul nostru au preocupari din cele mai diverse, au o viata foarte activa de multe ori, in pofida perceptie generale despre aceasta categorie.

Dupa vernisaj, expozitia a putut fi admirata de publicul larg in galeria Cora, pana la sfarsitul lunii februarie si in PambacCaffe-uri in luna martie.
Comments