News‎ > ‎

Seara de arta oferita de seniorii FSC

postat 2 mar. 2017, 01:21 de Ionut Chirita
Talentul si creativitatea nu au varsta! Daca stii sa-ti pastrezi sufletul tanar, poti descoperi la orice varsta talente nebanuite pana atunci. Calauziti de aceste principii seniorii FSC, membri ai clubului de pictura din cadrul Centrului de zi Dr. Stefan Ciobanu, au invitat bacauanii la un inedit vernisaj de pictura, ce va a cuprins cele mai reusite creatii ale lor din ultimii trei ani.

Vernisajul a avut loc marti 31 ianuarie 2017, incepand cu ora 17:00 si a fost gazduit de Cafe du Theatre. Evenimentul si-a propus sa arate ca talentul nu are varsta, iar persoanele varstnice sunt persoane active, creative si reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie si intelepciune. Deasemenea evenimentul a dorit sa comemoreze trecerea in nefiinta, la finele anului trecut a pictorului Toader Barbierul, creatorul si mentorul timp de mai multi ani al clubului de pictura al seniorilor FSC.

 

În deschiderea vernisajului, Gabriela Achihăi, președinte FSC, le-a mulțumit gazdelor și le-a urat

vârstnicilor ca 2017 „să fie cel mai frumos an al vieții voastre, să puteți veni în continuare la Centrul de zi, să faceți lucruri frumoase, să vă faceți prieteni și să vă bucurați alături de ei”, după care a prezentat-o pe Melania Boghiu, care tocmai făcea o demonstrație în direct, pictând în fața invitaților un trandafir.

 

Seara a cuprins si alte momente placate: un mini concert de pian sustinut de o tanara bacauanca extrem de talentata. Rebeca Cojan a impresionat si in trecut la diverse evenimente ale FSC, ultima aparitie in care s-a facut remarcata fiind chiar la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane din 2016 cand a acompaniat-o excelent pe soprana Gabriela Istoc.

Alte surprize au fost pregatite si de clubul gospodinelor de la Centrul Dr. Stefan Ciobanu, care au dat o mana de ajutor colegilor de la clubul de pictura, pregatind dulciuri de casa si limonada proaspata cu ghimbir, ca tratatie pentru invitati, din partea casei!

 

Multumim Cafe du Theatre pentru gazduire si sprijin in organizarea evenimentului!

Comments