News‎ > ‎

Seara magica la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane!

postat 23 mai 2014, 07:07 de Ionut Chirita
Joi 15 mai la Complexul Levisticum, a avut loc cea de a XIII-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane. Am pregatit pentru invitatii nostri o seara fantastica in care ne-am amuzat impreuna pe tema superstitiilor si prejudecatilor populare. Asa cum ne-am asteptat, cea de a 13-a editie a unuia dintre cele mai longevive evenimente caritabile din tara a fost cu noroc, cu multe energii pozitive si fapte bune. La eveniment au participat 225 de persoane. Momentele artistice ale serii au fost asigurate de copiii beneficiari ai FSC de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici Bacau, voluntarii organizatiei si clubul sportiv Adamas. Evenimentul a fost prezentat de Gianina Corondan care s-a dovedit o prezenta incantatoare si plina de viata, care a animat din plin sala si a pus o amprenta deosebita asupra evenimentului.

Multumita invitatilor Galei, s-au strans aproximativ 33.858 euro din sponsorizari si donatii, dintre care, 26.500 euro din partea sponsorilor evenimentului, si 7.358 euro in cadrul evenimentului din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale, vanzarea biletelor de tombola, si licitatia cu strigare;

Marii premianti ai serii, laureatii Premiilor Comunitatii Bacauane pentru actiunile in sprijinul comunitatii locale din anul 2013:
Companii: Pambac s.a., pentru acordarea de burse sociale si de merit prin intermediul Fondului Pambac
Institutii si ONG-uri: Fundatia Comunitara Bacau, pentru proiectul Swimathon;
Persoane fizice: Steve Cooper, pentru dezvoltarea programelor de servicii pentru copii suferind de boli în faze terminale în cadrul Asociatiei Lumina;
Premiul de Excelenta: Parintele Ioan Pleșcău, pentru întreaga activitate umanitara ;

Modelul trofeelor oferite marilor premianti ai Galei a fost preluat de la Gala Oameni pentru Oameni, cel mai important eveniment national de promovare a implicarii si responsabilitatii sociale a companiilor din Romania, organizat anual de ARC Cluj si AmCham. Multumim colegilor de la ARC!

Au mai primit recunoastere pentru sutinerea pe termen lung a unor proiecte strategice ale FSC companiile Kaufland Romania, BRD si Fundatia Vodafone Romania, iar sustinatorii traditionali ai Galei, care au participat la toate cele 13 editii de pana acum ale evenimentului – Dedeman, Agricola si Leslie Hawke – au fost aplaudati la scena deschisa de toti invitatii.

Ne-am distrat, am avut o seara superba (multumita gazdei noastre, Levisticum!) si am reusit sa facem multe fapte bune! Am reusit, impreuna, sa aducem norocul si in vietile copiilor si batranilor care nu au avut parte de el pana acum.
Pentru aceasta, va multumim tuturor!
Comments