News‎ > ‎

Voluntarii FSC, pe primul loc la nivel european in cadrul Galei Active Citizen of Europe

postat 4 nov. 2013, 05:23 de Ionut Chirita

Joi 17 octombrie a avut loc la Bucuresti cea de a VII-a editie a Gala Premiilor Active Citizens of Europe, unde au fost premiati cei mai activi si implicati voluntari, organizatii non-guvernamentale si companii din toate tarile europene.
Centrul de Voluntariat al Fundatiei de Sprijin Comunitar a primit distinctia de ONG-ul anului 2012, la nivel european pentru activitatile de voluntariat a celor 200 de voluntari FSC. Au fost avute in vedere toate proiectele si rezultatele obtinute de voluntarii bacauani in anul anterior.
Gala Premiilor Active Citizen of Europe este organizata de fundatia Chance for Life si Volonteurope iar in cadrul evenimentului au mai primit recunoastere si alte companii si voluntari din Romania: Emilian Cerdeev, elev la Colegiul Militar National „Stefan cel Mare”, din Campulung Moldovenesc, a primit premiul dedicat sectiunii „Voluntar” iar Grupul petrolier Rompetrol si Banca Comerciala Romana (BCR), doua dintre companiile care incurajeaza angajatii sa participe la actiuni de voluntariat, au primit cate un premiu la categoria „Companie cu un program exceptional de voluntariat”.

Comments