News‎ > ‎

Ziua Varstnicilor sarbatorita in Satul Seniorilor Milly.

postat 1 nov. 2013, 03:38 de Ionut Chirita
Voia buna si atmosfera de sarbatoare au umplut pe 1 Octombrie aleile si casele complexului rezidential Satul Seniorilor Milly din Buhusi, cu ocazia Zilei Internationale a Personelor Varstnice. Nu mai putin de 45 de beneficiari de la centrul  de zi Dr. Stefan Ciobanu din Bacau au facut o vizita la Satul Seniorilor Milly pentru a sarbatori impreuna cu colegii lor de generatie din Buhusi. Vizitatorii au pregatit un program de dansuri traditionale, o sceneta istorica si un repertoriu bogat de cantece de voie buna. Rezidentii si-au intampinat oaspetii asa cum se cuvine cu o masa imbelsugata, cu produse traditionale realizate chiar de ei si cu bunatati din gradina si livada complexului. Pe langa cei aproximativ 80 de varstnici sarbatoriti, la eveniment au participat si colaboratori ai celor doua proiecte, apartinatori, membri ai echipelor FSC de la cele doua proiecte.

Evenimentul a reprezentat o mare surpriza pentru rezidentii centrului din Buhusi care, din cauza diferitelor afectiuni, au, in cea mai mare parte, un grad scazut de mobilitate. Au redescoperit cu aceasta ocazie bucuria sarbatorii, iar unii dintre ei s-au incins in horele int

inse de colegii din Bacau sau chiar au participat la programul artistic cu cateva cantece populare.

Dupa patru ore evenimentul a luat sfarsit iar sarbatoritii s-au despartit cu zambetul pe buze si multe amintiri frumoase dar si cu promisiunea de a repeta o astfel de reuniune cu cea mai apropiata ocazie.

Comments