Programe‎ > ‎

Program de training

Oferta noastra de training

Dorim sa impartasim din experienta acumulata de noi in atitia ani de munca si rezultate cu alte organizatii sau persoane din tara sau strainatate, de aceea lansam o serie de sesiuni de training asigurate de traineri acreditati si cu multa experienta practica. Acestia lucreaza in organizatia noastra si pot furniza materiale de lucru, solutii practice si creative la problemele cu care va confruntati. Va asteptam chiar cu solicitari pentru module personalizate pentru a putea raspunde mai bine nevoilor dvs.
  • STIMULARE SI DEZVOLTARE PRIN ARTE COMBINATE (arta, muzica, teatru, miscare, joaca, etc.) pentru persoane cu dizabilitati (adresat personalului implicat in activitati directe cu persoanele cu dizabilitati)

Echipa Impart si-a construit profesionalismul de-a lungul a 15 ani de lucru cu toate categoriile de persoane cu nevoi speciale din centre. Membrii ei au invatat aplicat folosirea Tehnicilor de lucru prin Arte de la specialisti Britanici recunoscuti international (www.actionspacemobile.org, www.muzika.org.uk, www.suejennings.com, www.musicastherapy.org). Datorita traditiei scolii in domeniu, metodele asimilate sunt omologate si folosite la nivel European, in vederea stimularii si dezvoltarii persoanelor cu nevoi speciale.

Echipa Impart este autoarea singurului ghid de Tehnici de lucru prin Arte combinate din tara, editat cu consilierea specialistilor din domeniu din Marea Britanie.

Artele fac parte dintre putinele mijloace prin care putem relationa cu persoanele cu dizabilitati, avand efecte pozitive.

Cursul de initiere in Tehnici de lucru prin arta derulat de Impart este descris de cei care il cunosc  in 3 cuvinte : inovatie, culoare, rezultat.

In urma Cursului de initiere sute de persoane care lucreaza direct cu beneficiarii au primit solutii la probleme care pareau fara raspuns : cum sa relationeze cu o persoana agresiva, cum sa comunice cu o persoana cu dizabilitati severe sau sa ii dezvolte potentialul.

Metodele predate stau acum la baza activitatilor de stimulare a multor persoane cu dizabilitati din tara. Eficienta lor se vede in primul rand in ameliorarea starii acestora.

Cursurile sunt o oportunitate de perfectionare profesionala a personalului conex, care vede in acest domeniu o optiune de viitor. Informatiile inovatoare sunt utile si celor care doresc sa aprofundez activitatile prin Arte

Click pentru mai multe detalii despre training si echipa

  • CURS DE FORMARE ECHIPA DE INGRIJIRE BATRANI

Acest modul de training este adresat organizatiilor si institutiilor care doresc sa-si creeze sau sa-si dezvolte programe de ingrijire la domiciliu pentru persoane varstnice. Experienta de 11 ani a echipei de proiect este transpunsa in cadrul orelor de training printr-o tematica diversa care abordeza: intelegerea nevoilor persoanelor de varsta a treia, comunicarea cu persoana varstnica, forme de sprijin, lucrul in echipa, managementul cazului etc.

  • CURS CALIFICARE INGRIJITOR LA DOMICILIU- COR 513311 - ACREDITAT MINISTERUL MUNCII

Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare practicarii cu succes a activitatii de ingrijire a batranilor la domiciliu. Ingrijitorul de batrani la domiciliu este persoana care ofera servicii de ingrijire personala la domiciliu persoanelor dependente, care nu se pot autoservi, respectiv persoanelor in varsta, batranilor.

  • MANAGEMENT ORGANIZATIONAL / MANAGEMENTUL DE PROIECT

Trainingul raspunde nevoii diferitelor organizatii guvernamentale, non-guvernamentale si a unor membrii ai sectorului business de a isi insusi si de a utiliza instrumente eficiente de planificare si implementare a activitatilor, de dezvoltare profesionala a personalului, si de networking cu alte organizatii si institutii similare sau complementare.

  • PLANIFICARE STRATEGICA

Cursul prezinta elemente de baza, metode si pasi, focalizate pe aplicatii practice in procesul de planificare strategica care este foarte important in fiecare organizatie.

  • SCRIEREA CERERILOR DE FINANTARE

Trainingul este adresat reprezentatilor organizatiilor neguvernamentale si institutiilor (primarii, scoli) interesate de depunerea de aplicatii in vederea obtinerii de finantari din diverse surse.

Comments