EVA Network


Prima reţea interprofesională pentru sprijinirea integrării femeilor pe piaţa muncii şi parteneriatului pentru iniţierea de afaceri

 

EVA Network este comunitatea femeilor interesate de antreprenoriat și dezvoltare comunitară, cu dorința de a schimba în bine mediul antreprenorial și de a influența modul în care este perceput statutul femeii pe piața muncii. Cu peste 800 de participante la cursuri de calificare și peste 175 de participante la cursuri de perfecționare, proiectul EVA și-a asumat responsabilitatea de a fi alături de femeile din România pentru a le facilita accesul pe piața muncii și pentru a le susține în a accede în mediul de afaceri. Începând cu luna mai 2014, am analizat împreună cu beneficiarele noastre participarea femeilor pe piața muncii din România, cariera și veniturile acestora, am împărtășit cu sute de participante poveștile de succes ale femeilor aflate în funcții de conducere, am oferit exemple de bune practici privind egalitatea de gen și de șanse, am propus modalități inovative de adresare și am prezentat potențiale surse de finantare pentru cele care doresc să inițieze sau să dezvolte afaceri.

Ce avantaje ai dacă te implici?

·         Ai acces la resurse, primești cele mai noi articole pe tema antreprenoriatului feminin și a egalității de gen,  descoperi oportunități de dezvoltare profesională, evenimente de networking sau proiecte noi în care te poți implica.

·         Primești și oferi consultanță pe probleme specifice. Primești răspunsuri de la femei care au trecut prin experiențe asemănătoare cu ale tale și beneficiezi de expertiza mentorilor pentru ca și tu să reușești.

·         Afli prima oportunitățile de finanțare pentru proiectul tău și ești îndrumată pentru a obține aceste finanțări.

·         Citești poveștile femeilor de succes, femei care și-au deschis afaceri pe cont propriu sau care ocupă posturi de conducere, povești care te pot inspira și care îți pot da energia de a merge mai departe.

·         Interacționezi constant cu femei din mediul antreprenorial și poți să dezvolți relații și parteneriate de calitate cu alte femei.

 

*Pentru mai multe informatii, accesaţi site-ul www.evanetwork.ro sau pagina de facebook Evanetwork. Persoană de contact: Aurelia Pasăre, coordonator de comunicare, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Str. Cernişoara nr. 38-40, sector 6, Bucureşti, cod: 061019, Tel.: 021 745 72 37, email: office@dgaspc6.com, www.asistentasociala6.ro


Comments